DE NIEUWE FORD TOURNEO CUSTOM BINNENKORT VERKRIJGBAAR

In een wereld waarin mensen zich veel verplaatsen, biedt de nieuwe Tourneo Custom plek aan maximaal negen personen.

Een moderne stijl en kwalitatief hoogwaardig design komen samen in een voertuig dat speciaal gemaakt is om te zorgen voor een veilige, comfortabele en ruime omgeving voor reizigers. Met meer dan genoeg ruimte voor alle soorten bagage.

De hoogwaardige materialen en de premium kwaliteit zijn overal duidelijk zichtbaar. De verschillende geavanceerde technologieën bieden u een ontspannen rij-ervaring met praktisch comfort.

De auto wordt aangedreven door een van de Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Deze geavanceerde krachtpatsers voldoen al aan de strenge Euro 6- emissienorm en zijn verbeterd met een reeks brandstofbesparende technologieën.

Ga zitten, ontspan en geniet van de rit

1205146212755

Met de Tourneo Custom geniet u van een uitzonderlijke rij-ervaring, ongeacht waar u zit. De flexibele stoelen achterin bieden verschillende zitplaats- en bagageopstellingen. Als u kiest voor de L2-versie met lange wielbasis dan heeft u nog meer bagageruimte. Nieuwe, roteerbare zitplaatsen op de 2e rij vormen een stoelopstelling in vergaderstijl. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u genieten van drie aparte zitplaatsen op de 3e rij en/of individuele plekken op de 2e rij. Als het gaat om comfort en gemak zorgen hoogwaardige materialen en randen, meer opbergmogelijkheden en premium kwaliteit voor aangename ritten voor zowel bestuurder als passagiers.

Innovatieve technologieën voor uw gemak en comfort

1205146212585

De Tourneo Custom is verkrijgbaar met een indrukwekkende lijst slimme Driver Assistance voorzieningen. Zo gebruikt de Intelligent Speed Limiter bijvoorbeeld de Traffic Sign Recognition-camera om de aangegeven snelheidlimiet (indien geactiveerd) te detecteren. Het systeem past dan uw maximumsnelheid aan deze limiet aan. Cross Traffic Alert waarschuwt u voor naderend verkeer als u achteruit een parkeerplaats verlaat en uw zicht beperkt is. Het Blind Spot Information System waarschuwt u als het systeem auto’s in uw dode hoek detecteert. Adaptive Cruise Control maakt het rijden minder stressvol. Stel uw gewenste snelheid in en de Adaptive Cruise Control houdt een vooraf ingestelde afstand aan van het voertuig dat voor u rijdt. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor u afremt, dan remt uw auto ook automatisch af. Als het verkeer weer doorstroomt, dan schakelt uw auto terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

1205146213308

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met spraakopdrachten. Daarnaast kunt u via druk- en veegbewegingen het 8 inch touchscreen bedienen om op intuïtieve wijze te navigeren. De technologie is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Met Applink heeft u toegang tot uw favoriete smartphone-apps. Daarnaast helpt Live Traffic u files te vermijden. Door te zeggen 'Ik heb trek' krijgt u een lijst van lokale restaurants te zien.