DE NIEUWE FORD MUSTANG
VERWACHT IN 2018

De liefhebber van snelheid en elegantie kan nu zijn hart ophalen. De iconische nieuwe Ford Mustang komt in 2018.

Reken op bewonderende blikken als je aan komt rijden. Dit nieuwe hoofdstuk van een Amerikaanse legende combineert zijn stoere exterieur met een nieuw ontworpen interieur.

Of je nu kiest voor de Fastback of de Convertible, de nieuwe Ford Mustang is een auto waar je niet omheen kunt.

Brult op verzoek

1205149407706

Zelf kiezen wanneer je het kenmerkende geronk van jouw Mustang wilt horen? Met de unieke actieve uitlaat kun je zelf kiezen wanneer je je aanwezigheid bekend wilt maken. Je kunt het volume natuurlijk ook lager zetten als je door een stille buurt rijdt (GT).

Vlijmscherp rijgedrag

1205149406438

Hard de bocht in en net zo hard de bocht weer uit, moeiteloos. Het MagneRide™ actieve ophangingssysteem geeft je in de nieuwe Mustang optimale controle. Dit systeem maakt gebruik van sensoren om alle vier de punten van het ophangingssysteem onafhankelijk van elkaar aan te passen. Je kunt dus vol vertrouwen en met volledige controle genieten van de rijsensatie.

Technologieën met een doel

1205149406608

Kies je kleuren en pas zelf de lay-out aan. De nieuwe Ford Mustang beschikt over een splinternieuw 12" digitaal instrumentenpaneel. En geniet elke keer als je gaat rijden van dezelfde persoonlijke aanpassingen, want MyMode onthoudt je voorkeursinstellingen.

De nieuwste handsfree-technologie

1205149406726

Belangrijke zaken regelen en tegelijkertijd gefocust op de weg? De Ford SYNC 3 met Apple CarPlay brengt infotainmentsystemen naar een hoger niveau. De technologie biedt je intuïtieve stembesturing van de belangrijkste functies, waaronder je telefoon, audio en navigatie. Daarnaast kun je met pinch- en swipe bewegingen het 8 inch touchscreen bedienen om op eenvoudige wijze te navigeren.