DE NIEUWE FORD ECOSPORT
BINNENKORT VERKRIJGBAAR IN 2018

Een stoere, moderne look en stijl in combinatie met functionaliteit en mogelijkheden. Daarnaast wordt het aantrekkelijke, innovatieve en intelligent vormgegeven interieur aangevuld met een reeks essentiële, slimme technologieën.
 
Fris, opvallend en sportief: bereid u voor op de nieuwe EcoSport.

Vertrouwen bij veranderlijke omstandigheden

1205149093129

De intelligente vierwielaandrijving (AWD) bepaalt hoeveel grip, balans in de bochten en reactievermogen vereist is tijdens het rijden in natte, droge of gladde omstandigheden en/of op wisselend terrein. Het systeem kan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras sturen, afhankelijk van waar dat het meeste nodig is. Bovendien geeft dit koppelingssysteem een uitmuntende controle over de auto en een lager verbruik.

Haal het meeste uit uw motor.

1205149093665

De revolutionaire 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor met 3 cilinders is zesvoudig winnaar van de 'Internationale Motor van het Jaar'-verkiezing. Dat is niet zo gek. Met de 125-pk motor zult u genieten van de opwindende prestaties van een conventionele 1,6-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

*2017 Internationale Motor van het Jaar, winnaar in de Sub 1-liter categorie.

Waar praktisch gebruiksgemak en intelligente functies samenkomen.

1205149093430

Niets in de nieuwe Ford EcoSport is toeval, elke functie en elke technologie is bewust toegevoegd om uw ritten nog prettiger te maken. Met Ford SYNC 3 kunt u verbonden blijven en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem bedienen met intuïtieve spraakopdrachten of via het 8" kleurentouchscreen. Daarnaast levert het 675-Watt B&O PLAY-audiosysteem een rijke, krachtige luisterervaring via de maar liefst 10 hoogwaardige speakers. Dankzij extra's, zoals verwarmde stoelen die in vier richtingen verstelbaar zijn en dito stuur, wordt elk ritje gegarandeerd een ontspannende, en tegelijk opwekkende bezigheid.

Een handige, verstelbare laadvloer

1205149094236

De laadvloer in de bagageruimte heeft drie hoogte-instellingen, zodat u onder de bodem van de bagageruimte een verborgen compartiment van wisselende afmetingen kunt maken. In zijn hoogste positie, en met de achterstoelen neergeklapt, is de laadvloer volledig vlak.