SPORTIEVE MODELLEN VAN FORD

De ST-Line geeft uw Ford speciale kenmerken en sportieve stylingdetails. De prachtige bodystylingpakketten, unieke lichtmetalen velgen en sportieve interieur afwerking maakt uw Fiesta, Focus, Kuga of Mondeo precies zoals u dat wilt.  

Onderscheid uzelf én uw Ford: upgrade naar de ST-Line.

Fiesta ST-Line

1205117796271
De Fiesta ST-Line combineert het praktische van de Ford Fiesta met het dynamische design van een sportieve auto. Kijk maar naar zijn achterspoiler, de sportieve voorbumper met sportieve grill en die Rock Metallic lichtmetalen velgen. De sportieve wielophanging onderstreept de sportstyling van de ST-Line, en de speciaal ontworpen emblemen zetten de puntjes op de i. Een unieke mix van gebruiksgemak en opvallende looks.

Voor meer informatie over Fiesta ST-Line klik hier.

Focus ST-Line

1205140976473
De Focus ST-Line combineert het praktische van de Ford Focus met het dynamische design van een sportieve auto. Kijk maar naar zijn achterspoiler, de 2-delige grille met honingraad design en die 17-inch lichtmetalen velgen in Rock Metallic. De sportieve wielophanging onderstreept de sportstyling van de ST-Line, en de speciaal ontworpen emblemen zetten de puntjes op de i. Een unieke mix van gebruiksgemak en opvallende looks.

Voor meer informatie over Focus ST-Line klik hier.

Nieuwe Kuga ST-Line

1205140976925
Van zijn sportieve bodystylingkit tot het verlaagde chassis en de mistlampen aan de voorkant. Van zijn unieke lichtmetalen velgen in Absolute Black tot de speciaal voor de ST-Line ontworpen emblemen: de ST-Line maakt uw Kuga tot een krachtige verschijning op de weg.  

Voor meer informatie over de nieuwe Kuga ST-Line klik hier.

Mondeo ST-Line

1205118907578
De Ford Mondeo ST-Line is vanzelfsprekend praktisch én stijlvol, het is tenslotte een Mondeo, maar de ST-Line heeft bovendien de opvallende looks van een sportwagen.

Kijk maar naar het unieke ontwerp van de lage voor- en achterbumper en de grille met racegaas (zwarte grille met honingraatdesign). En wat zegt u van de lichtmetalen velgen in de kleur Rock Metallic, de LED-dagverlichting, glanzend zwarte mistlampbehuizing en de speciaal ontworpen emblemen? Opvallend, hè? En ook zeer prettig om in te rijden. De verlaagde ophanging maakt de sportieve styling van de ST-Line helemaal af.

Voor meer informatie over de Mondeo ST-Line klik hier.