FORD TOURNEO CUSTOM

De Ford Tourneo Custom biedt ruimte aan maximaal 9 personen. Deze auto combineert luxe personenvervoer met geavanceerde technologieën. Dankzij het aerodynamische design, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën, zoals Ford Auto-Start-Stop, is de Tourneo Custom één van de meest efficiënte auto's in zijn klasse. Daarnaast is hij als eerste in zijn klasse onderscheiden met een Euro NCAP-score van 5 sterren voor veiligheid.

Een keuze uit verschillende carrosserievormen

1205027488378 De Tourneo Custom kan worden uitgerust met acht of negen stoelen. Hij is leverbaar met twee verschillende wielbases en een verscheidenheid aan laadvermogens. Zo kunt u de combinatie kiezen die perfect bij uw behoeften past. U heeft ook de keuze uit verschillende bekledingen voor elke carrosserievariant, met tal van optionele uitrustingen. En omdat de Tourneo Custom minder dan twee meter hoog is, past hij in de meeste parkeergarages.

5 sterren voor veiligheid

1205027475053 De Ford Tourneo Custom is officieel een van de veiligste auto's op de weg. Hij heeft van Euro NCAP de maximale score van 5 sterren voor veiligheid gekregen. Daarnaast is een aantal technologieën bekroond met een prestigieuze Euro NCAP Advanced Award. Het gaat om de technologieën: Driver Alert, Lane Keeping Alert en Emergency Assistance.

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

1205027487652 Met Ford SYNC Voice Control kunt u met eenvoudige, intuïtieve spraakopdrachten uw muziek beluisteren en oproepen op uw mobiele telefoon maken en aannemen. Als u bijvoorbeeld "Bellen thuis" zegt, belt het systeem naar huis (mits "Thuis" in de contacten van uw mobiele telefoon staat). SYNC kan zelfs de sms’jes hardop voorlezen die u op uw mobiele telefoon heeft ontvangen. Met SYNC kunt u ook muzieknummers vanaf een USB of MP3-speler afspelen, of muziek vanaf uw mobiele telefoon streamen. Allemaal met dezelfde eenvoudige spraakopdrachten. U kunt dus altijd uw handen aan het stuurwiel en uw ogen op de weg houden.
*Afhankelijk van het merk en type van uw mobiele telefoon.

Modellen

1205027476031 Bekijk de verschillende modellen van de Ford Tourneo Custom.