NIEUW: FORDSTORES.
EEN SPANNENDE MANIER OM FORD TE ONTDEKKEN.

In FordStores wordt het ontdekken en kopen van uw Ford een volledig nieuwe ervaring.

FordStores zijn ontspannen, informeel en vol interactieve technologie. Hier kunt u verschillende modellen van Ford leren kennen en een scala aan diensten ontdekken. Zo kiest u precies wat bij u past.

Vind een FordStore bij u in de buurt.

Prettig overzichtelijk

1205111258990
FordStores zijn er volledig op gericht om u het uitkiezen en aanschaffen van een nieuwe Ford gemakkelijk te maken. En leuk! Onze auto's zijn in verschillende zones overzichtelijk opgesteld per categorie, zodat u ze snel onderling kunt vergelijken. De allernieuwste modellen presenteren we in aparte zones, net als onze Ford ST performance-lijn. In de Discover Ford-zone leert u meer over onze voertuigen en diensten in het algemeen. En als u even pauze wilt, heten we u graag welkom in onze speciale Relax Zone voor een kopje koffie, thee of iets anders.

Interactief leren

1205111258664 FordStores zijn voorzien van diverse digitale technologieën, waarmee u op een leuke, interactieve manier meer te weten komt over onze voertuigen. Met onze eigen app kunt u via een tablet op verkenning in het voertuigaanbod van Ford. Op geselecteerde locaties is bovendien een indrukwekkende Ford Life Size Configurator beschikbaar, waarmee u uw eigen Ford op bijna ware grootte kunt samenstellen op een HD Power Wall van negen schermen. Kies uw favoriete opties en bekijk uw auto van binnen en buiten, zodat u zeker weet dat alles perfect is.

Vignale Lounge

1205111258781 In deze speciale lounge ontdekt u hoe luxe voelt volgens Ford: de Vignale. Geniet van persoonlijke service van uw eigen relatiemanager en beleef de unieke ervaring van onze Vignale-lijn met onze interactieve Vignale Touch Table.

Binnenkort meer

1205111259321 De eerste FordStores waren direct een doorslaggevend succes bij Ford-rijders. Momenteel kunt u al terecht voor een warm welkom in ruim 200 FordStores in 20 Europese landen en hun aantal groeit. Houd dus goed in de gaten wanneer er één opent bij u in de buurt.

FordStores bieden meer

1205111259173 In FordStores vindt u niet alleen nieuwe auto's. Ook als u op zoek bent naar een perfecte occasion die voldoet aan de extreem strenge eisen van Ford wordt u hier geholpen. En of het nu gaat om een proefrit of om de financiering, in onze aparte Business Centres worden zakelijke rijders en wagenparkbeheerders ondersteund door gespecialiseerde professionals. Tot slot zijn er ook Transit Centres, die specifiek zijn ingericht op de hardwerkende eigenaren van onze bestelwagens.