Onderhoud berekenen

Vooraf wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Door uw kenteken en kilometerstand in te voeren in de Ford Onderhoudscalculator kunt u direct de onderhoudsprijs voor uw Ford berekenen.
Desgewenst kunt u een offerte ontvangen, een terugbelverzoek achterlaten of een afspraak inplannen.
 

Ford Motorcraft

1205068076628
Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder.
U krijgt vooraf altijd een vaste all-in prijs, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
 

Motorcraft Service € 155,-

1205063735185
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Met een Ford Motorcraft Service bespaart u duurdere reparatiekosten doordat slijtages tijdig worden herkend. Maak hier een afspraak.
 

Ford Motorcraft Banden

1205063732877
Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Daarom is het belangrijk dat uw banden in topconditie zijn, ongeacht de weersomstandigheden.
Ford Motorcraft biedt u een breed assortiment aan banden voor scherpe prijzen.
Vooraf de prijs weten? Ga naar de Ford Onderhoudscalculator.
 

Ford Motorcraft Vervanging en reparaties

1205063735301
Voor de meest voorkomende vervangingen en reparaties, zoals bijvoorbeeld remblokken en ruitenwissers, biedt Ford Motorcraft u de laagste prijs voor de kwaliteit die u gewend bent van de Ford dealer.
De prijzen voor vervangingen en reparaties kunt u eenvoudig berekenen met de Ford Onderhoudscalculator.
Liever direct een afspraak maken? Klik hier om naar de online werkplaatsplanner te gaan.
 

Ford Motorcraft Welcome Check

1205112582725
Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Ford Motorcraft Welcome Check. Voor slecht € 49,- brengen we de complete technische staat van uw auto in kaart en krijgt u een toekomstig onderhoudsadvies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vele veilige kilometers. Na het uitvoeren van de Ford Motorcraft Welcome Check ontvangt u ook nog eens € 39,- korting op uw volgende beurt.

ANWB-leden profiteren van maar liefst € 10,- korting op de Ford Motorcraft Welcome Check.


Klik hier om een afspraak te maken.
 

Werkplaatsafspraak maken

1205068076628
Wilt u graag een werkplaatsafspraak maken? Via de online werkplaatsplanner kunt u een afspraak maken waar en wanneer u wilt.
Klik hier om een afspraak in te plannen.
 

Ford Protect Verlengde Garantieverzekering

1205068076628
Ford garandeert u zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij de Ford dealer waar het voertuig is aangeschaft.

Bescherming op maat
U bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Klik hier voor een overzicht van de Ford Protect varianten en adviesprijzen. Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering heeft beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford.

Uitgebreide dekking
Bijna alle reparaties, gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Klik hier voor de Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden.