FORD TRANSIT CUSTOM vanaf € 18.395,- (inclusief € 2000,- droompremie)

De Transit Custom, het middelgrote model van onze Transit-serie, zet de norm voor efficiëntie en laadruimte en zal ongetwijfeld indruk maken op  uw klanten.

De motoren van nu hebben meer vermogen en koppel, maar zijn toch schoner en energiezuiniger dan ooit tevoren. Tevens heeft u voor een aantal modellen de mogelijkheid voor automatische transmissie.

Het comfortabele en duurzame interieur van de Transit Custom maakt uw werkdag makkelijker. De cabine kan met zijn geavanceerde technologieën, waaronder ons spraakgestuurde SYNC entertainment- en connectiviteitssysteem, dienstdoen als mobiel kantoor. U kunt bovendien vertrouwen op de zekerheid die een vijfsterren Euro NCAP-veiligheidsclassificatie u biedt.

Makkelijker manoeuvreren in het donker

1205113593234

Wanneer u in het donker een bocht moet nemen, helpt de Transit Custom u met een nieuwe bochtverlichtingsfunctie (optioneel). Deze functie wordt geactiveerd bij snelheden lager dan 30 km/u, wanneer aan het stuurwiel wordt gedraaid of de richtingaanwijzers worden ingeschakeld. De statische bochtverlichting bevindt zich bovenaan de koplamp en schakelt automatisch in om het betreffende deel van de weg te verlichten, zodat u alles duidelijker ziet.

Alles wat u nodig heeft terwijl u onderweg bent

1205113588865

De cabine van de Transit Custom beschikt over voldoende functies om u bij te staan in uw werkleven. Als u bijvoorbeeld kiest voor een dubbele passagiersstoel vooraan, is de stoel in het midden uitgerust met een neerklapbare tafel die groot genoeg is voor een laptop of een klembord. U zult ook genieten van toonaangevende opbergruimten: een verborgen opbergruimte onder de dubbele passagiersstoel vooraan, met 93 liter aan ruimte, een geheim vak in het instrumentenpaneel voor uw mobiele telefoon of MP3-speler (inclusief een 12V-aansluiting), een handschoenkastje waarin u A4-mappen kunt hangen en natuurlijk, een aantal handige flessenhouders en bekerhouders.

De nieuwe motoren zijn hun tijd ver vooruit

1205113586202

De Transit Custom vertegenwoordigt een range aan innovatieve en krachtige nieuwe Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Ze bieden vooruitstrevende technologie die een verbetering van het brandstofverbruik met daarbij meer power leveren. Verder zorgen ze voor een verlaging van de verschillende soorten uitstoot en voldoen ze daarmee aan de strenge Euro 6 emissienorm.

Koplampen die automatisch aan gaan wanneer het nodig is

1205113590893

Deze verlichtingstechnologie is ontworpen om rijden in het donker eenvoudiger, veiliger en comfortabeler te maken. De koplampen worden automatisch ingeschakeld wanneer de sensoren detecteren dat er minder licht is, waardoor u ze niet hoeft in te schakelen bij schemering, 's nachts, of wanneer u door een tunnel rijdt.

Unieke opbergruimte voor lange lading

1205113587280

De Transit Custom heeft een uniek kenmerk, waarmee de laadruimte wordt verlengd. Een laadschot over de volledige hoogte en breedte van de bestelauto scheidt de laadruimte van de passagierszone. Net boven de vloer zit een opklapbaar paneel in dit laadschot. Dit betekent dat u voorwerpen met een lengte van 3 meter (bij L1 variant) en tot 3,4 meter (bij L2 variant) door de achterdeuren naar binnen kunt schuiven en door de opening in het laadschot tot in een verlengde opbergruimte onder de passagiersstoelen - zelfs in de carrosserievariant met de korte wielbasis. Door deze slimme functie kunt u tevens waardevolle materialen uit het zicht in de bestelauto bewaren.

Geïntegreerd imperiaal voor meer gemak en minder verbruik en lawaai

1205113591397

Een uniek innovatief imperiaal dat eenvoudig ingeklapt kan worden wanneer het niet gebruikt wordt. U hoeft dus niet zoals bij een conventioneel imperiaal deze steeds te verwijderen en opnieuw te monteren. Bovendien kunt u gemakkelijker onder maximale doorrijhoogtes van 2 meter door rijden (behalve voor het model met het maximale toelaatbare totaalgewicht van 3.300 kg). Het imperiaal helpt brandstof te besparen en windgeruis te verminderen in vergelijking met een conventioneel imperiaal.


Alleen mogelijk op H1 dakhoogte

Betere verlichting om makkelijker en veiliger ladenier, safer loading

1205113589786

Optionele superheldere energie-efficiënte LED-verlichting voor de laadruimte zijn van onschatbare waarde wanneer u in donkere omstandigheden werkt. Nog een eenvoudige en tegelijkertijd praktische innovatie.

Gecontroleerd plezier met een uitstekend afgestemd chassis

1205113586460

Een zeer nauwkeurig afgestemd chassis, dat aanzienlijk verstijfd is in zowel de voor- en achteras, brengt een uitstekend niveau van stabiliteit en controle. Dit voordeel wordt aangevuld door een geoptimaliseerd, ultra-stijve carrosseriestructuur.