FORD TRANSIT COURIER

De Transit Courier is de kleinste van de Transit-familie. Hij heeft het laagste verbruik in zijn klasse en het comfort en rijgedrag van een personenauto. Laat u echter niet misleiden door zijn compacte vormgeving. De Transit Courier heeft een laadruimte van 2.3 m3. Achter het standaard laadschot biedt hij een laadlengte van 1.620 mm, genoeg ruimte voor een Europallet. Deze bedrijfswagen heeft een laadvermogen van 585 kg.

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

1205057096716 Via Ford SYNC met Voice Control kunt u met eenvoudige, intuïtieve spraakopdrachten uw muziek beluisteren, en oproepen op uw mobiele telefoon maken en aannemen. Als u bijvoorbeeld “Thuis bellen” zegt, belt het systeem naar huis (mits “Thuis” in de contacten van uw mobiele telefoon staat). SYNC kan zelfs de sms’jes hardop voorlezen* die u op uw mobiele telefoon heeft ontvangen. Met SYNC kunt u ook muzieknummers vanaf een USB of MP3-speler afspelen, of muziek vanaf uw mobiele telefoon streamen. Allemaal met dezelfde eenvoudige spraakopdrachten. U kunt dus altijd uw handen op het stuurwiel en uw ogen op de weg houden.
 *Afhankelijk van het merk en type van uw mobiele telefoon.

Met Ford Easy Fuel is tanken makkelijker dan ooit

1205057090639 Dit systeem maakt het vrijwel onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy Fuel een doploos tankvulsysteem is, hoeft u nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Behoud onder alle omstandigheden de controle

1205057102403 Het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) monitort continu de voortgang van uw auto. Als het systeem afwijkingen van uw normale rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie op de weg en helpt het u om de controle over de auto te behouden en de remafstand te verkorten in noodsituaties.

Modellen

1205057091021 Bekijk de verschillende modellen van de Ford Transit Courier