FORD TRANSIT CONNECT vanaf €11.750,-

Elke Transit wordt gebouwd voor de praktijk en de Transit Connect vormt daarop geen uitzondering.

Robuust, betrouwbaar en praktisch: deze bestelauto biedt veel laadruimte. 3,0m3 in de L1 (uitvoering met korte wielbasis) en 3,7m3 in de L2 (uitvoering met lange wielbasis), met een laadvermogen tot 1.016 kg.

De geavanceerde benzinemotor en de gloednieuwe -dieselmotoren zorgen in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak met vijf of zes versnellingen of een automatische versnellingsbak met zes versnellingen voor veel vermogen en koppel. Bovendien verbruiken ze uitzonderlijk weinig brandstof: vanaf slechts 3,8 l/100km met een CO2-uitstoot van slechts
109 g/km.

Natuurlijk is de Transit Connect voorzien van geavanceerde technologie die u onderweg verbonden en veilig houdt. Daarnaast is de Connect voorzien van een uiterst modern entertainmentsysteem. De bestelauto kan geleverd worden met 2 of 3 zitplaatsen, zo kunt u niet alleen uw materiaal en gereedschap meenemen, maar ook de collega's met wie u de klus gaat klaren.

Betere verlichting om makkelijker en veiliger te laden

1205106547911

Optionele super heldere energie-efficiënte LED-verlichting voor de laadruimte zijn van onschatbare waarde wanneer u in donkere omstandigheden werkt. Nog een eenvoudige en tegelijkertijd praktische innovatie.

Een stuurkolom die naar uw voorkeuren kan worden ingesteld

1205042996872 Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie, kunt u de stuurkolom eenvoudig in hoogte en diepte instellen.

Een geavanceerd systeem om binnen uw rijstrook te blijven

1205104950491

Het Lane Keeping System gebruikt een naar voren gerichte camera om te detecteren of u ongemerkt uw rijstrook verlaat. Lane Keeping Alert waarschuwt u vervolgens door het stuur te laten trillen en een visuele waarschuwing weer te geven. Als u langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping Aid bijsturen om u weer veilig naar de juiste rijstrook te leiden. Deze technologie is bedoeld voor wegen met meerdere rijstroken (zoals snelwegen) en wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 65 km/u. U kunt hem ook handmatig uitschakelen.

Een bijzonder efficiënte 1.0 EcoBoost-benzinemotor

1205043002615

De 3-cilinder benzinemotor van 1,0 liter levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën, zoals Auto-Start-Stop, geeft deze bekroonde motor u alle kracht die u van een conventionele 1,6 liter motor mag verwachten, maar met een CO2-uitstoot van slechts 129 g/km en een extreem laag verbruik van slechts 5,6 l/100km.

De nieuwste handsfree-technologie

1205104844933


Optionele Ford SYNC 3 met spraakbesturing en een 6”-kleurentouchscreen voor intuïtieve bediening van een aantal belangrijke functies zoals telefoon, audio- en klimaatsysteem en navigatie, door aanraking of eenvoudige commando's. U kunt daarnaast nummers afspelen vanaf een USB-stick of een mp3-speler/iPod®, of muziek streamen via een Bluetooth®-compatibele mobiele telefoon én u kunt zelfs binnenkomende sms-berichten hardop aan u voor laten lezen.

*The Bluetooth® word mark and logos are allowed and owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Ford Motor Company Limited and its associated companies is under licence. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.

Uw bestelwagen: uw kantoor

1205043000814


Met de ingebouwde communicatiemogelijkheden in de Transit Connect is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zaken te doen, waar u ook bent. Afhankelijk van het model en de stoelindeling kunt u kiezen voor zowel de open als gesloten consoles (de gesloten console heeft een armsteun), één of twee aansluitingen van 12V, een USB-aansluiting, plus bekerhouders, ruimte voor een laptop of A4-mappen en ook een opberglade onder de stoel.

Ford SYNC met Emergency Assistance kan de alarmcentrale bellen, zelfs als u daar zelf niet toe in staat bent

1205042991635

Emergency Assistance is een belangrijk en mogelijk levensreddend onderdeel van het optionele Ford SYNC. In het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd wordt of de benzinepomp uitgeschakeld wordt, kan deze technologie automatisch naar de alarmcentrale bellen. U kunt ervoor kiezen om de oproep te beëindigen of om met de alarmcentrale te praten. Het systeem kan cruciale gegevens zoals uw gps-coördinaten doorgeven, zelfs wanneer u bewusteloos bent.*

* Ford Emergency Assistance wordt in meer dan 30 Europese landen ondersteund. Deze functie werkt wanneer deze wordt gekoppeld met een compatibele mobiele telefoon die u bij u heeft wanneer een airbag (uitgezonderd knie-airbags) wordt geactiveerd of de brandstofpomp wordt afgesloten door de botsingssensor. SMS-functie en Emergency Assist worden niet in alle Europese talen ondersteund. < Raadpleeg uw lokale Ford-website voor de meest recente informatie. >

Nu is er plaats voor drie in de cabine

1205042995830

De Transit Connect wordt standaard geleverd met een dubbele passagiersstoel, zodat er drie personen voorin kunnen zitten. Wanneer u de middelste zitplaats niet gebruikt, kunt u deze neerklappen. Er ontstaat dan een handig plat oppervlak, waarop u kunt schrijven of uw laptop kunt plaatsen. Ook bevindt er zich een praktisch opbergvak.